Wij reviseren uw Smart motor met 3 jaar garantie!

smart motorrevisie

Het reviseren van een brandstofmotor is een procedure die kennis en vakmanschap vereist. Reviseren is een handeling waarbij alle interne afmetingen van de versleten motor worden hersteld in de voorgeschreven waarden. Als smart-specialist hebben wij die kennis in huis.

De door ons gereviseerde smart motoren worden hersteld volgens het Ral-gz 797-protocol, wat inhoudt dat wij uitsluitend revisies van volledige kwaliteit uitvoeren. Het zogenaamd reviseren door middel van het vervangen van zuigerveren, kleppen en cosmetisch opknappen met een spuitbus vallen hier dus niet onder.

Wij reviseren uitsluitend in volledige vorm, met nieuwe overmaatse kwaliteitszuigers, opgeboorde cilinderbussen, cilinderkoprevisie etc. Ook worden er hier aanpassingen uit eigen keuken toegepast die het kwaliteitsbeeld verbeteren.

Wij verlenen dan ook maar liefst 36 maanden volledige garantie op de door ons gereviseerde motoren. Ongeacht het aantal gereden kilometers. Voor een offerte op maat van uw type smart kunt u altijd contact met ons opnemen.